Kasteel Hofwijck

Over Huygens’ Hofwijck

De Gouden Eeuw van Constantijn

Kun je de zeventiende eeuw beleven door de ogen van één man? Met Constantijn Huygens kom je een heel eind. Als dichter, componist en kunstkenner bevond hij zich in het hart van het culturele en artistieke leven. Als secretaris en raadsman van de Oranjes maakte hij de grote politieke en militaire ontwikkelingen van heel nabij mee. En als diplomaat en netwerker pur sang onderhield hij betrekkingen met intellectuelen in heel Europa.

In De Gouden Eeuw van Constantijn worden al deze aspecten van Constantijns leven en werk belicht. U kunt er, omringd door de familieportretten en andere kunstvoorwerpen, luisteren naar ontroerende gedichten, lezen over Constantijns boeiende leven met de Oranjes en u verwonderen over de meer dan 100.000 brieven die hij tijdens zijn leven geschreven moet hebben. Dit alles met prachtige uitzichten over de tuin van Hofwijck.

BusinessVisual & Huygens’Hofwijck

Om dit prachtige kasteel in de winter vast te leggen zijn wij op pad gegaan met de drone en de fotocamera. Er lag een verse pak sneeuw en amper voetsporen. Met de drone op 120m hoogte hebben we wat foto’s gemaakt en ook vanuit laag perpectief lag het kasteel er mooi bij. Tenslotte nog een mooie promoclip gemaakt.

Kasteel Hofwijck in de winter
Kasteel Hofwijck in de winter
Kasteel Hofwijck in de winter

Mocht je meer informatie willen over de trainingen, neem dan contact met ons op.